Το μπόνους που κράτησε τον Μασούρα στον Ολυμπιακό

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Ο Γιώργος Μασούρας ανανέωσε για ακόμη τρία χρόνια τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, αν και μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε οικονομική διαφορά στη διαπραγμάτευση των δύο πλευρών.


Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρήκε από τη Μπόχουμ την πρόταση που περίμενε, είχε μπει σε νέο κύκλο συζητήσεων με τους “ερυθρόλευκους” για να συνεχίσει και μετά τα 5,5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, ωστόσο, παρότι είχε βρεθεί συμφωνία για τις πάγιες απολαβές του την επόμενη τριετία (700.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 750.000 τον δεύτερο και 800.000 τον τρίτο), δεν υπέγραφε γιατί ζητούσε κάτι παραπάνω.

Το επιπλέον, που δόθηκε τελικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν ένα ποσό 300.000 ευρώ μέσα από μπόνους ( αριθμός συμμετοχών, γκολ κ.α.) που τελικά ξεκλείδωσαν τη συμφωνία και έφεραν τις υπογραφές.

Εκτιμήθηκε πολύ από την πειραϊκή ΠΑΕ το γεγονός ότι ήταν από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες. Στο πρώτο διάστημα έπαιρνε 150.00 ευρώ (τότε ήταν στην ίδια κλίμακα με τον Μαντί Καμαρά που πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ), μετά του έγινε διπλασιασμός απολαβών και το τελευταίο συμβόλαιό του ήταν στις 500.000 ευρώ ετησίως.

Ο... παρατηρητής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.