«Το μήνυμα της Νεφέλης Χατζηιωαννίδου για ίσες ευκαιρίες χωρίς ανισότητες στον αγιασμό του ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Το πρώτο κουδούνι ήχησε στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη, μία από τις δύο σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ της ΔΥΠΑ πανελλαδικά, με τη δραστήρια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νεφέλη Χατζηιωαννίδου να δίνει το παρών στον Αγιασμό περνώντας το δικό της ξεχωριστό μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

«Η καρδιά της συμπερίληψης και των ίσων ευκαιριών χτυπάει εδώ», τόνισε η Βουλευτής, απευθυνόμενη στους σπουδαστές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της σχολής ενώ συμπλήρωσε πως οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Ε.Κ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης είναι μεγάλες και πως είναι εδώ προκειμένου να τις καταγράψει και να αναζητήσει λύσεις για αυτές.

Όπως και έκανε άλλωστε! Αφού αμέσως μετά τον Αγιασμό, συναντήθηκε με τη Διοίκηση, τον σύλλογο καθηγητών και τον σύλλογο γονέων της σχολής που μεταξύ άλλων της ανέφεραν πως για πρώτη φορά νιώθουν ότι η φωνή τους ακούγεται και τα προβλήματά τους αντιμετωπίζονται με τις πολιτικές που υλοποιεί αυτή η Κυβέρνηση.

Η Νεφέλη Χατζηιωαννίδου αποδεικνύει, για άλλη μία φορά, πως είναι «Doer» και πως η κοινωνική πολιτική διαμορφώνεται στο πεδίο!

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Βουλευτή

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.