Το metrosport.gr συνάντησε τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ στο Μακεδονία Παλάς (vid)

Χάρης Εμμανουηλίδης03 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ «τρέχει» για να ολοκληρώσει και τις τελευταίες τυπικές διαδικασίες προκειμένου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έχοντας βάση το Μακεδονία Παλάς όπου ξεκουράζεται μεταξύ των ιατρικών εξετάσεων που ολοκληρώθηκαν και την προετοιμασία των... βίντεο της ανακοίνωσης και των υπογραφών στο συμβόλαιό του.

Εκεί τον συνάντησε το Metrosport.gr και ο Χάρης Εμμανουηλίδης με τον Βούλγαρο να φωτογραφίζεται και να μιλάει χαμογελαστός στους δημοσιογράφους αλλά να αφήνει τις επίσημες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

@metropolis955 ⚫️⚪️Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ «τρέχει» για να ολοκληρώσει και τις τελευταίες τυπικές διαδικασίες προκειμένου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έχοντας βάση το Μακεδονία Παλάς όπου ξεκουράζεται μεταξύ των ιατρικών εξετάσεων που ολοκληρώθηκαν και την προετοιμασία των... βίντεο της ανακοίνωσης και των υπογραφών στο συμβόλαιό του. Εκεί τον συνάντησε το Metrosport.gr και ο Χάρης Εμμανουηλίδης με τον Βούλγαρο να φωτογραφίζεται και να μιλάει χαμογελαστός στους δημοσιογράφους αλλά να αφήνει τις επίσημες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. #paok #despodov #transfers #Greece #bulgaria #Thessaloniki #fyp #metropolis955 ♬ πρωτότυπος ήχος - Metropolis 95.5



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.