Το μεγαλύτερο ατού του ΠΑΟΚ για τον Τσαλόφ

Κώστας Πετρωτός20 Ιουλίου 2024

Από χθες έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Φεντόρ Τσαλόφ, χωρίς πλέον να διαψεύδονται οι επαφές τόσο με τον 26χρονο επιθετικό, όσο και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για τον 26χρονο φορ, ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο ατού, παρά την οικονομική δυσκολία της περίπτωσής του. 

Αυτό είναι η επιθυμία του να παίξει στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην ρωσική σελίδα «sport-express» όταν το καλοκαίρι του 2022 είχε επιστρέψει από δανεισμό στην Βασιλεία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Μίλησα με τον προπονητή μου, Βλαντιμίρ Φεντότοφ και του ξεκαθάρισα «κοίτα, δεν είμαι αναστατωμένος καθόλου που μένω στην Ρωσία». Από την άλλη, όμως, τίποτα δεν άλλαξε για μένα, ακόμη ονειρεύομαι να παίξω στην Ευρώπη και σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα».

Στην ίδια συνέντευξη είχε αναφέρει και κάτι ακόμη: «Όταν πήγα στην Ευρώπη πείστηκα ότι κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να πάει εκεί. Ήταν μία πραγματικά... κουλ εμπειρία», ενώ είχε παραδεχτεί πώς αν είχε τη δυνατότητα θα συνέχιζε στην Βασιλεία, αφού αυτή την περίοδο (λόγω του πολέμου και της μη συμμετοχής στις διοργανώσεις της UEFA) τα πράγματα είναι δύσκολα για τις ρωσικές ομάδες,

Προσθέστε και κάτι ακόμη, ένα περίεργο κλίμα που προσπαθούν ορισμένοι να διαμορφώσουν γύρω από τον ίδιο. Τον περασμένο Μάιο, βετεράνος άσος της ΤΣΣΚΑ, ο Βλαντιμίρ Πονομάρεφ είχε προτρέψει την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας να πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τον Τσαλόφ, αιτιολογώντας: «O Φεντόρ έχει σκοράρει πολλά γκολ με πέναλτι, αλλά εν τέλει είχε 12 γκολ στο πρωτάθλημα. Δεν είναι ο πιο τεχνίτης, εκμεταλλεύεται τα ριμπάουντ, αλλά αυτό ισχύει για τώρα δε θα είναι τυχερός πάντα. Ακόμη, ζητά συνεχώς παραπάνω χρήματα, ας τον αφήσουμε να πάει στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.