Το κοινό... δείπνο Βιεϊρίνια - Τάισον!

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2023

Το ότι συνυπάρχουν εξαιρετικά εντός αγωνιστικών χώρων είναι γνωστό, ωστόσο Αντρέ Βιεϊρίνια και Τάισον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και εκτός αγωνιστικών χώρων με τους δύο ''μεγάλους'' των αποδυτηρίων του Δικεφάλου να περνούν πολλές φορές χρόνο μαζί και εκτός των τεσσάρων γραμμών , όπως και έγινε και το βράδυ της Τετάρτης.

Αμφότεροι, δείπνησαν στο κέντρο της πόλης μαζί με τους κοινούς τους φίλους και κομμωτές τους, Γιάννη Καργάκη, Θωμά Αντωνιάδη και Κουμπατίδη Νίκο, περνώντας έτσι δημιουργικά τον χρόνο τους στις ημέρες ξεκούρασης τις οποίες έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το Metrosport.gr, η ηλικία του Βραζιλιάνου δεν αποτελεί εμπόδιο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το τμήμα σκάουτινγκ, υπό τον Γιώργο Σαββίδη, να έχει κάνει τις εισηγήσεις του για τον Βραζιλιάνο στον Ιβάν. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του πρωτότοκου γιου του ομογενή επιχειρηματία, ουσιαστικά έχουν δώσει στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ μία φόρμουλα για το νέο συμβόλαιο που θα πρέπει να προταθεί στον Τάισον και πλέον είναι απόλυτα δική του απόφαση το πότε θα κάνει τις συζητήσεις μαζί του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.