Kicker για Τζίμα - Νυρεμβέργη: «Θα δείξει την ποιότητά του σε μόνιμη βάση και όχι μόνο σποραδικά όπως στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2024

Περίοπτη θέση στο ρεπορτάζ του γερμανικού ''Kicker'' έχει η πιθανή μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα από τον ΠΑΟΚ στη Νυρεμβέργη με τη μορφή δανεισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το Metrosport.gr.

Το δημοσίευμα της έγκυρης γερμανικής ιστοσελίδας αναφέρει χαρακτηριστικά, «Για τον ταλαντούχο επιθετικό ενδιαφέρονται επίσης δύο ολλανδικοί σύλλογοι και μια ομάδα από την Ελβετία. Αλλά η πιθανή συνεργασία με τον πρώην επιθετικό παγκόσμιας κλάσης και νέο προπονητή της ομάδας Μίροσλαβ Κλόζε θα πρέπει να είναι ένα επιχείρημα και ένα θετικό σημείο για την FCN. Ο Τζίμας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά ταλέντα στην Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες νέων της χώρας και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην εθνική U-21. Την περασμένη σεζόν, ο 18χρονος επιθετικός έπαιξε μόλις 528 λεπτά σε 24 κυρίως σύντομες εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και σημείωσε πέντε γκολ (μία ασίστ)».

Ενώ καταλήγει, «Στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας θα δείξει την ποιότητά του σε μόνιμη βάση και όχι μόνο σποραδικά όπως στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικά ικανός και γρήγορος επιθετικός θα μπορούσε σύντομα να αναδείξει το ταλέντο του στη 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.