Το κέρδος με τον Χουτεσιώτη

Metrosport Team23 Απριλίου 2024

Το απρόοπτο με τον Χουλιάν Κουέστα, λόγω της έντονης αδιαθεσίας που ένιωσε ο Ισπανός, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ, “σήκωσε” τον Λευτέρη Χουτεσιώτη από τον πάγκο μετά από σχεδόν τρεις μήνες καθώς τελευταίο του παιχνίδι Πρωταθλήματος στην εστία του Αρη ήταν στις 27 Ιανουαρίου στον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας όχι απλώς έδειξε έτοιμος και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, αλλά κατάφερε να κάνει εμφάνιση καριέρας βάζοντας… γυαλιά σε πολλούς και ειδικά σε εκείνους που στην πρώτη στραβή (βλ. ματς με Ντινάμο Κιέβου) βάλθηκαν να τον “τελειώσουν”. Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο, που άρπαξε την ευκαιρία, φώναξε “παρών” την πιο κατάλληλη στιγμή και έδειξε στον Μάντζιο πως όποτε τον χρειάζεται μπορεί να τον υπολογίζει. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για τον Αρη και για τον ίδιο τον Χουτεσιώτη, αφού η προχθεσινή του εμφάνιση είναι ικανή να του αλλάξει το μομέντουμ. Ενδεχομένως και το μέλλον του. Το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα σε επίσημο επίπεδο που να “δείχνει” παραμονή.

Προφανώς ακόμη είναι νωρίς και ειδικά όσο “τρέχουν” αγωνιστικές υποχρεώσεις, πόσω μάλλον υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου. Επίσης, δεν είναι μυστικό ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν προτεραιότητα στον Κουέστα (σσ επίσης λήγει το συμβόλαιό του), αλλά είναι σίγουρο ότι ο Χουτεσιώτης με την εμφάνισή απέναντι στην ΑΕΚ έστειλε το μήνυμα, ίσως άλλαξε ως έναν βαθμό και τις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας για το καλοκαίρι. Θα φανεί.

Να σημειωθεί ότι ολοκλήρωσε το προχθεσινό παιχνίδι με 10 συνολικά επεμβάσεις, δηλαδή δύο λιγότερες απ’ όσες είχε κάνει συνολικά στις προηγούμενες πέντε συμμετοχές του στο Πρωτάθλημα! Στα παιχνίδια με ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και Κηφισιά, που αγωνίστηκε ο Χουτεσιώτης -βάσει της στατιστικής των συγκεκριμένων αγώνων- πραγματοποίησε συνολικά 12 αποκρούσεις. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό στατιστικό και ενδεικτικό της σπουδαίας εμφάνισης που έκανε, αναγκάζοντας ακόμη και τον Αλμέιδα να τον αποθεώσει στο φινάλε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.