Το καμπανάκι χτύπησε για τον Άρη πριν την πρεμιέρα

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Αν τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να αναδείξουν τις πιθανές αδυναμίες και να προσφέρουν πεδίο δουλειάς προκειμένου να διορθωθούν, αυτό που έδωσε το Σάββατο (10/8) ο Άρης κόντρα στη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εξυπηρέτησε αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Το ερώτημα είναι αν οι έξι μέρες που απέμειναν από το ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, αρκούν για να γίνει αυτή η δουλειά.

Οι «κιτρινόμαυροι» προβλημάτισαν με την εικόνα τους, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος και της ήττας με 0-1. Ήταν ένα καμπανάκι που χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, αφού είχε προηγηθεί και το παιχνίδι με την Ελμπασάνι στο οποίο η εικόνα της ομάδας του Άκη Μάντζιου δεν ήταν περισσότερο ενθαρρυντική ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Με αυτό το δεδομένο και περιμένοντας την γρηγορότερη και καλύτερη δυνατή ενσωμάτωση και προσαρμογή των νέων παικτών του, ο προπονητής του Άρη θα αρχίσει από σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι του Περιστερίου απ’ όπου θα αρχίσει η προσπάθεια της στη νέα σεζόν. Ο Μάντζιος περιμένει να διαπιστώσει αν Σίστο και Νταρίντα θα αρχίσουν να μπαίνουν σταδιακά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα για την πρώτη αποστολή της περιόδου, κάτι που προφανώς ισχύει και για τον Χουλιάν Κουέστα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.