Το ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο 1/3 του πρώτου γύρου

Γιώργος Καστάνης21 Σεπτεμβρίου 2024

Δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το σημερινό στον Βόλο. Μετά θα έρθει η σειρά της Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη. Και στα δύο ματς, για κάθε ένα από τα οποία υπάρχει διαφορετικός βαθμός δυσκολίας, ο Δικέφαλος θέλει να αποκομίσει τα καλύτερα δυνατά οφέλη.

Στον Βόλο, εφόσον τελικώς ο ΠΑΟΚ επικρατήσει του αντιπάλου του, τότε θα έχει πετύχει ένα ιδανικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα. Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές μπορεί να συγκεντρώσει 13 βαθμούς. Θα επιδιώξει να παραμείνει στην πρώτη θέση με την τελική του επικράτηση, με την συμπλήρωση στο 1/3 του πρώτου γύρου. Θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους, η οποιαδήποτε απώλεια βαθμών για τον Δικέφαλο, υπό την έννοια πως και το υλικό του είναι ανώτερο του Βόλου, αλλά και την παρούσα χρονική στιγμή, παρουσιάζεται πιο έτοιμος σαν ομάδα. Βέβαια στο ποδόσφαιρο, το ιδανικότερο, είναι να μην υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο. Ακόμη κι αν κάποιος, θεωρείται υποδεέστερος.

Ο Λουτσέσκου συν τοις άλλοις θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες παίκτες. Τον Κόλεϊ, τον Μπακαγιόκο. Να τους τεστάρει, να δει τις αντοχές τους, γιατί αναμφίβολα θα τους χρειαστεί κατά την διάρκεια της σεζόν, εκεί όπου όλοι ανεξαιρέτως είναι χρήσιμοι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβάται κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Ή για να είμαι πιο ακριβής. Μόνο τον κακό του εαυτό μπορεί να φοβάται. Θα έχει την θερμή στήριξη των φιλάθλων του, θα παίξει σε ένα γήπεδο όπου έχει τις περισσότερες ευχάριστες αναμνήσεις. Αυτό το ματς θα είναι και ένας προάγγελος για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.