Άρης: Το φλερτ από Βραζιλία για Φαμπιάνο

Γιώργος Στράντζαλης28 Ιουνίου 2024

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν και ένα από τα μεγάλα αγκάθια παραμένει η παραμονή ή όχι του Φαμπιάνο Λέισμαν. Ο Βραζιλιάνος, που βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκε από τη διοίκηση του Αρη νέα βελτιωμένη (οικονομικά) πρόταση, λαμβάνοντας το μήνυμα και την επιθυμία κυρίως από το κλαμπ να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια. Το μπαλάκι πλέον είναι στα χέρια του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του και μένει ν’ αποφασίσει για το μέλλον του γνωρίζοντας όμως ότι ο Αρης δεν θα τον περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο παίκτης έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ψάχνει ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του σε Κατάρ, Ντουμπάι και Σαουδική Αραβία, έχει απορρίψει προτάσεις ήδη από Κύπρο και Αίγυπτο και ο Αρης του έχει ζητήσει να απαντήσει ως την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να ενεργοποιήσει το plan B σε περίπτωση που δεν αποδεχτεί την πρόταση που του έκανε. Μέχρι στιγμής πάντως ο 33χρονος δεν έχει βρει τα χρήματα που ψάχνει και γι’ αυτό το ενδεχόμενο παραμονής του κρατιέται “ζεστό”. Στο παιχνίδι της απόκτησής του πάντως φαίνεται ότι μπαίνουν τώρα και ομάδες από την χώρα του καθώς ένας δημοσιογράφος από την Βραζιλία βάζει νέα δεδομένα στην επόμενη μέρα του έμπειρου αμυντικού. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Φάμπιο Τόρες με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) έγραψε ότι ο Φαμπιάνο έχει προταθεί στη Βάσκο Ντα Γκάμα, που βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης παικτών εν όψει του επόμενου Copa do Brasil και του Campeonato Brasileiro. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, η Βάσκο αξιολογεί την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Αρη έχοντας το πλεονέκτημα ότι είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Παράλληλα, δημοσιεύματα εμπλέκουν στο παιχνίδι και τη Φλουμινένσε και σε σχετικά ρεπορτάζ μάλιστα γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές. Ο Φαμπιάνο στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στην Παλμέιρας, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα το 2016 καθώς επίσης και στις Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ και Τσαπεκοένσε.

Εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, τα οποία ούτε επιβεβαιώνονται αλλά ούτε διαψεύδονται από την πλευρά του παίκτη, έχει ενδιαφέρον το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την τελική απόφαση του Φαμπιάνο η προοπτική επαναπατρισμού. Απόφαση την οποία δεν θα πάρει μόνος του, αλλά με τους δικους του ανθρώπους, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του ο 33χρονος αμυντικός είχε αναφερθεί πως δεν θεωρεί ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να επαναπατριστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.