Το εντυπωσιακό γκολ του Ράλλη στο Χέρενφεν - Χέρακλες και οι ύμνοι του Φαν Πέρσι!

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2024

Την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με τη φανέλα της Χέρενφεν έκανε ο Δημήτρης Ράλλης, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να παίρνει την ευκαιρία του από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και να τον δικαιώνει στον μέγιστο βαθμό με το γκολ που πέτυχε στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης της ομάδας του απέναντι στην Χέρακλες Αλμέλο.

Ο 19χρονος ομογενής στράικερ ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του , η οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα στο φινάλε της αναμέτρησης  με τον Ολλανδό τεχνικό του να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο.

«Έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση γιατί ο Νικολαέσκου δεν ήταν έτοιμος, ενώ ο Δημήτρης ήταν πολύ καλός στην προετοιμασία για το παιχνίδια. Δεν κοιτάζω την ιεραρχία, αλλά το τι συμβαίνει στην προπόνηση. Ήμουν βέβαιος πως ο Ράλλης ήταν έτοιμος για αυτή την ευκαιρία. Είναι εξόχως εντυπωσιακό όταν είσαι νέος, κάνεις το ντεμπούτο σου και παίζεις έτσι. Δουλεύει σκληρά και σκόραρε ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο νεαρός επιθετικός που τόνισε, «Είχα την μπάλα και απλά σκέφτηκα να σουτάρω. Ήξερα πως μπορώ να σουτάρω καλά, αλλά δεν το συνειδητοποίησα μέχρι που είδα την μπάλα στα δίχτυα. Εξαπλάγην. Την Πέμπτη άκουσα πως ο Νικολαέσκου τραυματίστηκε στην προπόνηση και πως θα ξεκινούσα στην ενδεκάδα. Ήρθα από την δεύτερη ομάδα την περασμένη σεζόν. Πήρα ευκαιρίες αλλά δεν αγωνίστηκα πάνω από 20 λεπτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.