Το... ελληνικό παρελθόν του Ότο!

Χάρης Εμμανουηλίδης23 Ιανουαρίου 2024

Ο Γιόνι Ότο ετοιμάζει... βαλίτσες για Θεσσαλονίκη καθώς απομένει το τυπικό σκέλος της αποδέσμευσης του από τη Γουλβς και έπειτα ο έμπειρος ακραίος οπισθοφύλακας αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου με φόντο τις προκλήσεις που έχει ο Δικέφαλος σε πρωτάθλημα, κύπελλο Ελλάδος και Conference League.

Υπάρχουν ωστόσο δύο πρόσωπα τα οποία συνδέουν τον Γιόνι Ότο με τη χώρα μας, καθώς ο Ισπανός μπακ έχει συνυπάρξει ποδοσφαιρικά με δύο πρόσωπα τα οποία έχουν το δικό τους παρελθόν αλλά και... παρόν στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Ποντένσε που επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό μετά το πέρασμα του από το εξωτερικό , καθώς ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός είχε βρεθεί συμπαίκτης του Ότο στην κοινή τους παρουσία στο Νησί και τη Γουλβς, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται μαζί στον αγωνιστικό χώρο σε συνολικά 33 παιχνίδια τα οποία αντιστοιχούν σε 1.524 αγωνιστικά λεπτά τόσο στις εγχώριες αγγλικές διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη, με την αρχή να γίνεται από τη σεζόν 2019-20 και να ολοκληρώνεται τη σεζόν 2022-23.

Αναφορικά με το δεύτερο πρόσωπο το οποίο συνδέει τον ποδοσφαιριστή με την Ελλάδα, αυτός είναι ο άλλοτε προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα, ο οποίος είχε διατελέσει και προπονητής της Θέλτα, έχοντας τον Γιον Ότο υπό τις οδηγίες του τη σεζόν 2012-13 για οκτώ αναμετρήσεις , με τον έμπειρο τεχνικό να έχει τον Ότο στο δεξί άκρο της άμυνας σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.