To «δεν πωλείται» στον Κοτάρσκι, φέρνει συμβόλαιο ως το 2028

Κώστας Πετρωτός15 Οκτωβρίου 2023

Πριν δύο μέρες είχαμε αναλύσει στην «Μ» πώς ο ΠΑΟΚ κινήθηκε αποφασιστικά το καλοκαίρι και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τους εκπροσώπους του Ντομινίκ Κοτάρσκι, τον βοήθησε να παραμείνει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να απογειώσει και άλλο την καριέρα του.

Αυτό το «δεν πωλείται» εκφράστηκε και με μία κίνηση που φρόντισε να κάνει ο ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι: άνοιξε με τους εκπροσώπους του συζήτηση για νέο συμβόλαιο (το παρόν ολοκληρώνεται το 2026 και του αποφέρει 450.000 ευρώ ετησίως). Στην Τούμπα θέλουν να επιβραβεύσουν με αυξημένες απολαβές τον Κροάτη γκολκίπερ, αναγνωρίζοντας την πρόοδό του και την προσφορά του στην ομάδα, ωστόσο, το σημείο τριβής που δεν είχε επιτρέψει να κλείσει νωρίτερα το θέμα είναι η ρήτρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει ρήτρα αγοράς, όπως κάνει με όλα τα συμβόλαια τα τελευταία χρόνια, για να έχει το πάνω χέρι σε κάθε διαπραγμάτευση, οι ατζέντηδες του παίκτη είχαν διαφορετική διάθεση, αλλά τις τελευταίες μέρες δείχνουν να αλλάζουν. Η τελευταία επαφή έγινε στο περιθώριο του αγώνα με την Άιντραχτ, καθώς ο συνεργάτης του Παστορέλο, Βιντσένζτο Καβαλιέρε, βρέθηκε στην Τούμπα.

Δεν αποκλείεται να έχουμε και σύντομα εξελίξεις, σε κάθε περίπτωση όμως το θέμα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και στον ΠΑΟΚ περιμένουν σύντομα ο Κοτάρσκι να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028 και να είναι απόλυτα δεμένος στην Τούμπα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.