Το χρονοδιάγραμμα της "επιστροφής" του Κουάισον σε δράση

Γιώργος Στράντζαλης17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αρης ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη βόμβα με τη μεταγραφή του Ρόμπιν Κουάισον καθώς μένει η επικύρωση της συμφωνίας για συμβόλαιο δύο ετών κι αυτό θα γίνει με την άφιξη του Σουηδού στη Θεσσαλονίκη, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Με την προσθήκη του Κουάισον οι Κιτρινόμαυροι δεν προσθέτουν μόνο ποιότητα, εμπειρία και έναν επιθετικό ο οποίος μπορεί να συνεισφέρει σε πάνω από μία θέσης της επίθεσης αλλά κι έναν παίκτη με προσωπικότητα ο οποίος έρχεται για να αυξήσει τον ανταγωνισμό και ουσιαστικά να βάλει… δύσκολα και να «ταρακουνήσει» τον Λορέν Μορόν.

Εκείνο που έχει αξία αυτή τη στιγμή όμως είναι η αγωνιστική κατάσταση του Σουηδού κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Άκης Μάντζιος περιμένει την άμεση ενσωμάτωσή του στην ομάδα, προκειμένου να περάσει από εργομετρικά και να αξιολογήσει καλύτερα την κατάστασή του. Τα νούμερά του είναι αυτά που θα καθορίσουν το πρόγραμμα ένταξής του στην ομάδα, αλλά έχοντας να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να καλύτερο το χαμένο έδαφος.

Για την ακρίβεια ο Κουάισον έχει ν’ αγωνιστεί από τις 22 Δεκεμβρίου του 2023 στο παιχνίδι της Αλ Ετιφάκ με αντίπαλο την Αλ Νασρ που είχε συμμετοχή σε ολόκληρο το 90άλεπτο. Πέντε ημέρες μετά ακολούθησε η ολιγόλεπτη (σ.σ. μόλις ένα λεπτό) συμμετοχή του κόντρα στην Αλ Χαζέμ και από τότε έμεινε εκτός ομάδας. Με βάση αυτό το δεδομένο ο Σουηδός θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν μήνα για να φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας, διάστημα στο οποίο είναι πιθανόν πάντως να πάρει σταδιακά και κάποια πρώτα λεπτά συμμετοχής περισσότερο στα πλαίσια της πιο άμεσης προσαρμογής του.

Το θετικό είναι περίπτωσή του είναι η μεγάλη επιθυμία του 31χρονου φορ να επιστρέψει στην Ευρώπη με την προοπτική να βρει ξανά τον καλό του (αγωνιστικά) εαυτό και το κίνητρο να γίνει ξανά ενεργό μέλος και της Εθνικής Σουηδίας και προς αυτήν την κατεύθυνση αποδέχθηκε την πρόταση του Αρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.