Το χρονικό μέχρι να γίνει το μεγάλο deal για Μορόν!

Γιώργος Στράντζαλης08 Οκτωβρίου 2024

Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ επιβεβαίωνε τις προχωρημένες επαφές που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Λορέν Μορόν, σε μια ουσιαστική προσπάθεια του ισχυρού άνδρα του Αρη να κάνει τη υπέρβαση και να «δέσει» τον Ισπανό στο Κλεάνθης Βικελίδης

Κάτι που απέκτησε πλέον σάρκα και οστά, με τον Μορόν να συμφωνεί στην πρόταση και να επεκτείνει τελικά το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με κλειστό μάλιστα τριετές και όχι το 1+2 που αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Μια εξέλιξη διαλύει τα όποια μαύρα σύννεφα δημιουργούνταν και ειδικά τις αμφιβολίες που είχαν… ορισμένοι για το αν ο Αρης μπορεί ή δεν μπορεί να κρατήσει τον πρώτο του σκόρερ στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο 31χρονος επιθετικός θα είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Αρη καθώς οι αμοιβές του τη φετινή σεζόν θα δουν αύξηση άνω του 100% (έως τώρα είχε συμβόλαιο 350 χιλιάδες), ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια οι Κιτρινόμαυροι τού προσφέρουν ετήσιες αμοιβές άνω του ενός εκατομμυρίου, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων (ατομικά και ομαδικά) που προστέθηκαν στο νέο του συμβόλαιο.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα σε Μορόν και Αρη, κάτι που άφησε να εννοηθεί με τις δηλώσεις του και ο Ισπανός μετά το ματς με τη Λαμία και τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη των Κιτρινόμαυρων.

Από την πλευρά του Αρη είναι επίσης φανερό ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια μέχρι να φτάσει στο σημερινό μεγάλο deal. Προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή στο κατάλληλο timing, του ξεκαθάρισε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και τους στόχους που έχουν τεθεί τη φετινή σεζόν αλλά και τις προθέσεις για παραμονή του, ακόμη κι αν χρειάστηκε να γίνει νέα οικονομική υπέρβαση. Πλέον, οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι από τη θετική εξέλιξη που είχε το θέμα του Μορόν και ασφαλείς ενόψει… Δεκεμβρίου έχοντας τα δικαιώματά του μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Μια σπουδαία κίνηση για τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό επιθετικό των τελευταίων (πολλών) δεκαετιών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.