Το απόλυτο των βαθμών οι ερασιτέχνες του Μακεδονικού

Χρήστος Λιάπης08 Οκτωβρίου 2024


Η Β’ ομάδα του Μακεδονικού έκαμψε την αντίσταση της Ομόνοιας Σταυρούπολης με 2-0 στο ΔΑΚ Συκεών, για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Οι ποδοσφαιριστές των Καϊπαλέξη και Κουκούλη είχαν την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες σε γκολ στο β’ μέρος.

Αρχικά το σκορ άνοιξε ο Γ. Μαρνέρης στο 50’ και το έκλεισε ο Πόντης στο 83’. Στο α’ μέρος είχε δοκάρι ο Καραγιαννίδης στο 22’

Με αυτή τη νίκη η Β’ ομάδα πάτησε στην κορυφή του ομίλου, με εννιά βαθμούς, στο +2 από τον δεύτερο ΠΟ Ξηροκρήνης.

Ακαδημία Μακεδονικού

Την Κυριακή (06/10), η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού βρέθηκε στο Κιλκίς με επτά τμήματα της Κ6 (Κοντός), Κ7 (Κοντός), Κ8 (Κούκρας), Κ9 (Τζιόρας), Κ10 (Ζώτο), Κ11 (Κουκούλης 1) και Κ11 (Κουκούλης 2) και έδωσε φιλικούς αγώνες με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.


Στο Γκέτεμποργκ για το Gothia Cup του 2025 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού θα πραγματοποιήσει και τη φετινή σεζόν το ταξίδι στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας για το Gothia Cup, από τις 13 έως τις 20 Ιουλίου του 2025!

Τα τμήματα του Μακεδονικού θα συμμετάσχουν σε ένα από τα πιο προβεβλημένα αναπτυξιακά τουρνουά της Ευρώπης, θα αναμετρηθούν με σπουδαία clubs και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα τους συνοδεύει για μια ζωή

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.