Το αντίο του Τισουντάλι στη Γάνδη: «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2024

Ο Ταρίκ Τισουντάλι από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, πριν γνωρίσει τη νέα του ομάδα, φρόντισε να αποχαιρετήσει με τον τρόπο που της αρμόζει την Γάνδη. 

Με τέσσερις φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Βελγική ομάδα και μερικά λόγια προς τους «κυανόλευκους» οπαδούς, ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής έκλεισε τον κύκλο του στη Γάνδη, αποχαιρετώντας την ομάδα της καρδιάς του. 

Πιο συγκεκριμένα, στο σχετικό ποστάρισμά του έγραψε: «Είναι δύσκολο να βάλω σε λόγια πόσο πολύ μου έχουν σημαίνει τα χρόνια μου στη Γάνδη. Είμαι απίστευτα ευγνώμων που έπαιξα για αυτόν τον σύλλογο και που υπήρξα μέλος μιας τόσο καταπληκτικής κοινότητας.

Η Γάνδη έχει αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου και θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου στον σύλλογο, τους προπονητές, το φυσικό προσωπικό και φυσικά όλους τους οπαδούς που με στήριξαν εμένα και την ομάδα. Θα είμαι πάντα ένας απο εσάς. Σας αγαπώ όλους!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.