Το αντίο του Αραούχο στην ΑΕΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Ιουλίου 2024

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Σέρχιο Αραούχο κι εκείνος με τη σειρά του είπε το δικό του αντίο στην Ένωση. Για τον έμπειρο επιθετικό δείχνει ενδιαφέρον ο Άρης.

Δείτε την ανάρτηση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού:

«Σήμερα σας γράφω με ανάμεικτα συναισθήματα για να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τον σύλλογο. Ήταν τιμή και προνόμιο να εκπροσωπώ την ΑΕΚ και να φοράω αυτή τη φανέλα με περηφάνια όσο ήμουν εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μέρος αυτής της εμπειρίας. Στους συμπαίκτες μου: Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, έχω κάνει υπέροχους φίλους. Στους προπονητές, διευθυντές και εργαζόμενους του συλλόγου: 

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις διδασκαλίες σας, με βοήθησαν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Και κυρίως για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: Είστε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. 

Ο χρόνος μου στην ΑΕΚ ήταν και θα είναι αναμφίβολα ένα αξέχαστο κομμάτι στην καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αυτά τα χρώματα θα τα κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου, τις στιγμές που έζησα και το πόσο με αγάπησαν. 

Αποχαιρετώ με ευγνωμοσύνη και πολύ σεβασμό, γνωρίζοντας ότι θα σας κουβαλάω πάντα στη μνήμη μου και στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για όλα. Σέρχιο Αραούχο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.