Το «αετόπουλο» της Ελλάδας στους «λύκους» της Γερμανίας. Κι εις ανώτερα…

Αρις Νικολάκης20 Αυγούστου 2024

Άλλαξε επίπεδο. Ανέβηκε κλίμακα. Βγήκε από την ατμόσφαιρα μπήκε στον τροπόσφαιρα Αυτή είναι ουσιαστικά η διαφορά του Πρωταθλήματος Ελλάδας από το Πρωτάθλημα Γερμανίας. Με λίγα λόγια; Άλλαξε ζωή ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Χαλάλι του. Το έλεγε η ψυχή του. Λίγη τύχη, πολύς ιδρώτας και στεγανά μυαλά… Θα τον καταστήσουν μεγάλη μορφή στην Μπουντεσλίγκα!

«Να πάει στην ευχή του Θεού», λένε πλέον, όλοι. «Να τον έχει καλά στην ξενιτιά»… Κάνει κόμπο την ψυχή του ο κόσμος του Πρωταθλητή. Εύχεται τα καλύτερα στον παλικάρι του, στο γέννημα - θρέμμα αετόπουλο του καθώς θα κατακτά κι άλλους ουρανούς. Και θα τον καμαρώνει…

Έτσι είναι η ζωή. Και πως να την αλλάξτε. Δε χωρά η Ελλάδα τέτοια μεγέθη, όπως του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Δικαιούται, να δοκιμάσει εάν τον χωρά η Γερμανία. Κέρδισε με το σπαθί του αυτό το δικαίωμα. Κατέθεσε μυαλό και ψυχή στον Πρωταθλητή. Έφθασε στην κορυφή της Ελλάδας. Ανοίγεται τώρα, πεδίον δόξης λαμπρόν και για την κορυφή της Γερμανίας αλλά… Είπαμε: Φεύγει από την ατμόσφαιρα της μίας για την τροπόσφαιρα της άλλης. Διαστημικό το άλμα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Η ζωή πάντως. Συνεχίζεται για τον Πρωταθλητή. Η διαχείριση… Η αγωνιστική κι η οικονομική διαχείριση της μεταγραφής είναι το καυτό θέμα του Πρωταθλητή. Αυτή η διαχείριση θα κρίνει πολλά, πάρα πολλά για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Κι εμείς θέλουμε και θεωρούμε πως στον Πρωταθλητή δεν πιάσθηκαν αδιάβαστοι με τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Διαβασμένοι είναι και μάλιστα, πολύ καλά διαβασμένοι.

Πριν η Βόλφσμπουργκ (του Αντελίνο Βιεϊρίνια, θυμίζουμε…) σπρώξει τα ρέστα της στον Πρωταθλητή, η Άιντραχτ έπαιζε γερά για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό. Γνώριζαν στην Τούμπα πως αργά ή γρήγορα θα έφευγε το παλικάρι τους. Κι εμείς θέλουμε και θεωρούμε πως όλοι τους, μα όλου τους στην Τούμπα είχαν καταστρώσει τα πλάνα τους για πάνε ενδεχόμενο. Ο χρόνος θα δείξει… Το «αετόπουλο» της Ελλάδας στους «λύκους» της Γερμανίας. Κι ας είναι αυτή η αρχή για ακόμη καλύτερα. Με άλλα λόγια; Κι εις ανώτερα!

ΥΓ 1: Θα αστράφτει και θα βροντά η Τούμπα και μεθαύριο με την Σάμροκ Ρόβερς. Βλέποντας με τα ίδια μας τα μάτια τον κόσμο του Πρωταθλητή να υπερβάλλει εαυτόν – κουβαλώντας τη βαθιά πληγή του αποκλεισμού από τη Μάλμε - κόντρα στον Πανσερραϊκό… Στοιχηματίζουμε πως… Θα αστράφτει και θα βροντά η Τούμπα και μεθαύριο με την Σάμροκ Ρόβερς! 

ΥΓ 2: Για να τα λέμε τα πάντα, όλα… Ο Πρωταθλητής δε φωνάζει αλλά κραυγάζει για ενισχύσεις! Και θέλουμε και πιστεύουμε πως αυτές είναι καθ’ οδόν… Κοντός ψαλμός αλληλούια.

ΥΓ 3: Βιράρετε εδώ και τώρα την άγκυρα του Financial fair Play…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.