Το αδιανόητο ποσό που ξόδεψε ο πλουσιότερος Ινδός για τον γάμο του αιώνα!

Metrosport Team15 Ιουλίου 2024

Έχουμε δει πολλούς βασιλικούς γάμους τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τον γάμο του Ανάντ Αμπάνι και της Ραντίκα Μερκάντ, κληρονόμου του πλουσιότερου άνδρα στην Ινδία, που κόστισε 563 εκατομμύρια λίρες.  

Ο γιος του πλουσιότερου Ινδού και η κληρονόμος φαρμακευτικής εταιρείας παντρεύτηκαν στη Βομβάη ενώπιον 5.000 από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν, οι πρώην Βρετανοί πρωθυπουργοί Μπόρις Τζόνσον και Τόνι Μπλερ, η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα και ο τραγουδιστής σύζυγός της Νικ Τζόνας. 

Αλλά σε μια χώρα όπου εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες φτώχειας, οι εορτασμοί προκάλεσαν τόσο θυμό όσο και περιέργεια. Αρκεί μόνο να πούμε πως για τον τριήμερο γαμήλιο εορτασμό που πραγματοποιήθηκε στον ακριβότερο χώρο στον κόσμο, οι Αμπάνι φέρεται να έκλεισαν 100 ιδιωτικά τζετ για να μεταφέρουν τους καλεσμένους στην Ινδία απ' όλο τον πλανήτη. Κάθε 5άστερο ξενοδοχείο στη Βομβάη είχε κλειστεί για διαμονή των καλεσμένων, με την οικογένεια Αμπάνι να καλύπτει, φυσικά, το κόστος. 

Οι πολυήμεροι εορτασμοί για τους 29χρονους κόστισαν 15 φορές περισσότερο από το γλέντι του Χάρι και της Μέγκαν, το οποίο είχε κόστος 34 εκατομμύρια λίρες. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με ένα προγαμιαίο πάρτι τον Μάρτιο, στο οποίο η Ριάνα έδωσε συναυλία μπροστά σε 1.200 καλεσμένους. Η Ριάνα, μάλιστα, λέγεται ότι πήρε 5 εκατομμύρια λίρες για την 90λεπτη εμφάνισή της, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση κόστισε 126 εκατομμύρια λίρες. 

Ακολούθησε μια κρουαζιέρα 94,5 εκατομμυρίων λιρών στη Μεσόγειο για 800 καλεσμένους, κατά την οποία έδωσαν συναυλίες οι Κέιτι Πέρι, Backstreet Boys και Pitbull. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την περασμένη εβδομάδα έκαναν ένα άλλο, πιο παραδοσιακό προγαμιαίο πάρτι, στο οποίο εμφανίστηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ έναντι 7 εκατομμυρίων λιρών.  

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.