Το 7ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Το 7ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου ολοκληρώθηκε και... πέρασε στην ιστορία απόλυτη επιτυχία!

Σε συνδυασμό με τα γενέθλια των 70 χρόνων του Κεραυνού, η ακαδημία διοργάνωσε το μεγαλύτερο τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, φιλοξενώντας 52 συλλόγους με 186 τμήματα και περισσότερους από 2700 αθλητές 5 έως 12 ετών.

Ο σκοπός επιτεύχθηκε στο ακέραιο, αφού συγκεντρώθηκαν αμέτρητες σακούλες τροφίμων, σχολικών ειδών και παιχνιδιών!

«Μεγάλος σεβασμός σε κάθε οικογένεια που έφερε είδη Α ανάγκης στην είσοδο των γηπέδων και ακόμη μεγαλύτερος, σε κάθε αθλητή που έπαιξε μπάλα... για να χαρίσει αγάπη!

Τεράστιο ευχαριστώ στους συλλόγους που βρέθηκαν όλο το 3ήμερο στο Ωραιόκαστρο, συγχαρητήρια σε όλους τους υπευθύνους των ακαδημιών, τους προπονητές για το ήθος και την αθλητική τους άμιλλα, στους εθελοντές μας και στο staff που σπατάλησε αμέτρητες ώρες και ενέργεια για να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγαλειώδες τουρνουά!

Χωρίς τους χορηγούς μας, όλα θα ήταν δυσκολότερα... γι αυτό και τους ευγνωμονούμε για την στήριξη, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης!

Η αγάπη μας για τα παιδιά, τον αθλητισμό και την προσφορά στο συνάνθρωπο, συνεχίζεται μέχρι το επόμενο κάλεσμα του 8ου μας Τουρνουά... που ακολουθεί στις 23-25 Μάη του 2025» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.