«Τίτλοι τέλους» για τον Αλκάνταρα: «Σε ευχαριστώ ποδόσφαιρο»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2024

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα ανακοίνωσε μέσω social media την απόφαση να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο στα 33 του χρόνια.

Ο Ισπανός χαφ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του, έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ εδώ και χρόνια από τραυματισμούς, με «αποκορύφωμα» την περασμένη σεζόν, στην οποία έκανε μόνο μια εμφάνιση με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

«Θα είμαι πάντα πρόθυμος να δώσω πίσω ό,τι μου δόθηκε και είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που το απόλαυσα. Ευχαριστώ, ποδόσφαιρο. Και σε όλους όσους με συνόδευσαν και με έκαναν καλύτερο παίκτη και άνθρωπο στην πορεία. Τα λέμε σύντομα, Τιάγκο», ανέφερε ο Αλκάνταρα.

Ο Τιάγκο είναι παιδί της «Μασία» και από το 2011 αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Αγωνίστηκε για μια διετία στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, επτά χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ. Με την εθνική ομάδα της Ισπανίας μέτρησε 46 εμφανίσεις και σκόραρε δυο γκολ.

Έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δυο Champions League (με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν), δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ισάριθμα ισπανικά και UEFA Super Cup, επτά πρωταθλήματα Γερμανίας, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανία, ισάριθμα κύπελλα Γερμανίας, FA Cup και League Cup.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.