Τισουντάλι: «Φανταστικοί οι οπαδοί μας, είναι πάρα πολύ παθιασμένοι με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Συνέντευξη στους Γιώργο Ζαΐρη, Γιώργο Καστάνη, Χάρη Εμμανουηλίδη

«Κάθε μέρα που περνάει, νιώθω πως γίνομαι ολοένα και περισσότερο κομμάτι του γκρουπ», με αυτόν τον τρόπο ο Ταρίκ Τισουντάλι περιέγραψε τη δική του προσαρμογή στον ΠΑΟΚ μετά τον πρώτο ''κύκλο'' αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής στο περιθώριο της αναμέτρησης των ''ασπρόμαυρων'' με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague 1, στάθηκε στο πως έφτασε ο Δικέφαλος στο 3/3, την παρουσία του κόσμου, αλλά και την κλήρωση του Europa League, τονίζοντας, «Στην παρούσα φάση κάνουμε βήματα προόδου και μεγαλώνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα».

Αρχικά ο Μαροκινός τόνισε, «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Αυτό μετράει στο τέλος. Να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Φανταστικοί οι οπαδοί μας, είναι πάρα πολύ παθιασμένοι με τον ΠΑΟΚ. Μας... πούσαραν πολύ για να κερδίσουμε το ματς. Είμαι χαρούμενος που έχουμε τέτοιο κόσμο. Παίξαμε για τους οπαδούς μας, πήραμε τη νίκη και είναι αφιερωμένη σε εκείνους. Συνεχίζουμε όλοι μαζί».

Για τη δική του προσαρμογή και το πώς βιώνει την καθημερινότητά του στον ΠΑΟΚ:

«Κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική. Κάθε μέρα που περνάει, νιώθω πως γίνομαι ολοένα και περισσότερο κομμάτι του γκρουπ, μαθαίνω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τη φιλοσοφία. Όσο περισσότερο είσαι με την ομάδα, τόσο το καλύτερο».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην κλήρωση του Europa League, τονίζοντας, «Μου άρεσε η κλήρωση του Europa League. Έχει πολύ σημαντικά παιχνίδια. Δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας. Στην παρούσα φάση κάνουμε βήματα προόδου και μεγαλώνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα».

Ενώ για τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε για τον ΠΑΟΚ: «Για την επίμαχη φάση του ακυρωθέντος γκολ, αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Ο διαιτητής αποφασίζει, αν θα το δώσει ή όχι. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω αυτές τις αποφάσεις. Κρατάω ότι κερδίσαμε. Και την αντίδραση του Μπάμπα, φυσικά (σ.σ. γελάει)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.