Τισουντάλι: «Αν και αντίπαλος ο Άμπραμπατ μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ - Αυτό είναι το παιχνίδι μου»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2024

Την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ έδωσε ο Ταρίκ Τισουντάλι στην κάμερα του PAOK TV. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου μίλησε για τους στόχους του και τους οπαδούς της ομάδας, τη  θέση που αγωνίζεται καθώς και για το με ποιους μίλησε πριν πάρει την τελική του απόφαση. 

Για το ποια είναι τα συναισθήματα του: «Ναι, πήρα μεταγραφή εδώ μετά από πολλά χρόνια στο Βέλγιο. Είναι μια περιπέτεια για εμένα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι σε αυτό το κλαμπ, το πιο υπέροχο κλαμπ στην Ελλάδα».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Να κερδίσουμε τρόπαια και να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με πολλά γκολ και ασίστ. Θέλω να κάνω χαρούμενο τον κόσμο. Να έχω ένα σκοπό στο παιχνίδι».

Για το με ποιους μίλησε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: «Μίλησα με τον Ομάρ, με τον Νόρντιν Άμραμπατ, που αν και αντίπαλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο. Επίσης, ο Ομάρ ειχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα. Μίλησα και με κάποιους άλλους παίκτες που είχαν φίλους που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ. Όλοι μίλησαν θετικά. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που πάντα παλεύει για τίτλους και διακρίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Νομίζω είναι ένα καλό βήμα για εμένα».

Για τη θέση του: «Είμαι ένας πολύ δημιουργικός επιθετικός. Δεν είμαι στατικός. Μου αρέσει να κινούμαι, να χρησιμοποιώ την τεχνική μου, να βγαίνω στο χώρο και να ντριμπλάρω. Αυτός είναι ο τύπος του παιχνιδιού μου. Είμαι επιθετικός και θέλω να κινούμαι συνέχεια για να δυσκολεύω τους αμυντικούς όσο περισσότερο γίνεται».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ και το μήνυμα που θέλει να τους στείλει: «Τους γνωρίζω φυσικά. Έχω γνωρίσει και στο Βέλγιο φίλους του ΠΑΟΚ και είναι χαρούμενοι όπως και εγώ με τη μεταγραφή. Οι φίλαθλοι είναι πραγματικά φανατικοί. Υπάρχει πίεση αλλά αυτό είναι καλό. Πρέπει να παίζεις με αυτή την πίεση και να κερδίζεις για τους φιλάθλους, την ομάδα, για τον σύλλογο. Θα κάνω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους. Θα παλέψω μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.