Ρεπόρτερ ΕΡΤ: «Οι δύο κούπες στον Λευκό Πύργο»

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Ο ΠΑΟΚ προηγείται στη μάχη του τίτλου της Super League, ο Άρης διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδας. Η Θεσσαλονίκη διψάει για διακρίσεις και είναι έτοιμη να υποδεχθεί και τα δύο τρόπαια.

Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Λία Χρηστάρα, ευχήθηκε από τον Λευκό Πύργο, την Κυριακή ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον τίτλο και λίγες ημέρες αργότερα ο Άρης να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, ώστε στο τοπόσημο της πόλης να κατακλυστεί από κόσμο.

Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, έφεραν τον Δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή της βαθμολογίας των Play Off της Super League μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» τον Άρη, στέφεται πρωταθλητής. Λίγες ημέρες αργότερα ο Άρης έχει τον δικό του τελικό για να σηκώσει το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας στον Βόλο και οι πιθανότητες να «ντυθεί» ο Λευκός Πύργος στα ασπρόμαυρα και τα κιτρινόμαυρα μέσα σε λίγες ημέρες, είναι πολλές.

«Δε θέλω να γίνω μάντισσα γεγονότων, αλλά… που έχω έρθει;» αναρωτήθηκε στην απευθείας σύνδεση η ρεπόρτερ της ΕΡΤ με φόντο τον Λευκό Πύργο, εξηγώντας: «Την Κυριακή είναι δύσκολο το εγχείρημα του ΠΑΟΚ στη δύσκολη έδρα του Άρη. Μακάρι να ξαναέχουμε πανηγύρια λίγες ημέρες μετά στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.