Την Κυριακή κρίνεται (;;;) το μέλλον της Μπεϊτάρ

Metrosport Team27 Ιουνίου 2023

Την Κυριακή 2 Ιουλίου θα εκδικαστεί στο αρμόδιο Δικαστήριο η έφεση της Μπεϊτάρ κατά της πρωτόδικης απόφασης σύμφωνα με την οποία είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από το Κύπελλο την προσεχή αγωνιστική περίοδο και αφαίρεση τριών βαθμών από το προσεχές Πρωτάθλημα. 

Η Μπεϊτάρ είχε τιμωρηθεί από τα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα του Ισραήλ και με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά αυτή την τιμωρία την είχε απορρίψει η UEFA και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε στην κλήρωση και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Όλα αυτά ήταν συνέπεια της συμπεριφοράς των οπαδών της στον τελικό Κυπέλλου όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου με αποτέλεσμα τη φυγάδευση του προέδρου της χώρας.

Ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ κατ΄ επανάληψη έχει τονίσει πως αν η ομάδα του δεν δικαιωθεί στην έφεση και δεν πέσει η ποινή, τότε θα τραβήξει την… πρίζα και η ομάδα του θα πάψει να υφίσταται και δεν θα κατέβει να αγωνιστεί σε εγχώρια και διεθνή διοργάνωση.

Αυτός είναι και ο λόγος που σε κάθε μεταγραφή που έχει κάνει ή σε ανανέωση ποδοσφαιριστή στη σχετική ανακοίνωση βάζει πάντα τον αστερίσκο «η συμφωνία θα ισχύει μόνο αν δικαιωθούμε από το δικαστήριο!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.