Την «είπε» ο Μέσι στον Εμπαπέ: «Πιο δύσκολο το Μουντιάλ από το Euro»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το EURO 2024 οι δηλώσεις και οι... «μπηχτές» δίνουν και παίρνουν, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να κάνει την αρχή, υποστηρίζοντας πως η διοργάνωση του Euro είναι δυσκολότερη σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Λιονέλ Μέσι απάντησε στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο "ESPN".

Ο Γάλλος διεθνής φορ προ ολίγων ημερών μίλησε για την επιθυμία των μπλε να κατακτήσουν τον τίτλο, ενώ παράλληλα τόνισε πως το Euro είναι πιο δύσκολο τουρνουά σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε αυτή του την τοποθέτηση έσπευσε να απαντήσει ο Αργεντίνος θρύλος Λιονέλ Μέσι, εκφράζοντας κατηγορηματικά την αντίθεσή του μέσω συνέντευξής του στο "ESPN": «Το Euro είναι μία σημαντική διοργάνωση που περιλαμβάνει τους καλύτερους στην Ευρώπη αλλά αφήνει εκτός την Αργεντινή, που είναι τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια, την Βραζιλία, που είναι πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια και την Ουρουγουάη, δις παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Υπάρχουν πάρα πολλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές που θα πουν ότι είναι η δυσκολότερη διοργάνωση, Όλοι θέλουν να είναι πρωταθλητές κόσμου».


Παράλληλα, ο G.O.A.T αποκάλυψε πως από τον κόσμο του αθλητισμού θα ήθελε να συναντήσει για να βγάλει μία φωτογραφία μαζί του, τον θρύλο του NBA, Μάικλ Τζόρνταν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Κατέκτησα κάθε τρόπαιο με την Μπαρτσελόνα, κέρδισα κάθε ατομική διάκριση και τελικά πήρα το Copa America και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέτυχα ό,τι μπορεί να πετύχει κάποιος στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.