Τη Δευτέρα η «πρώτη» της ΑΕ Πολυκάστρου, όλες οι μεταγραφές

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024

Η προετοιμασία της ΑΕ Πολυκάστρου για το νέο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς αρχίζει την Δευτέρα 19 Αυγούστου με πολλές προσδοκίες και μεγάλα όνειρα. 

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρώτη ανοιχτή για το κοινό προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Πολυκάστρου.

Στα μεταγραφικά αποκτήθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για πέμπτη φορά, ο Καρσλίδης Βικέντιος που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα και πέρσι έπαιζε στον Ιάσονα Αυγής, ο Δημήτρης Τοπαλίδης που ήταν διακαής επιθυμία του coach Παγώνη Βακαλόπουλου, αφού υπό τις οδηγίες του έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Ακόμη πήρε τον Αλέξανδρο Χιντασέλι που έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα της Καλλονής ενώ αγωνίστηκε και στον Άρη, τον πολύπειρο επιθετικό Σωτήρη Θεοδωρίδη με συμμετοχές στην Β' εθνική με την φανέλα της Καβάλας και του Πλατανιά, τον τερματοφύλακα Γιώργο Κύρου. Ο Γιώργος, με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής με διαφορετικές ομάδες, θα αποτελέσει μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων.

Η πρώτη φετινή μεταγραφή ήταν ο Νίκος Μπελίτσας. Το πλούσιο βιογραφικό του με πολλές συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες, η ποιότητα και η πείρα του αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Νίκο-Θάνο Γεωργιάδη, για δωδέκατη σεζόν (6 στην Ακαδημία και 6 στην ανδρική ομάδα). Ο Κουφαλιώτης Γιώργος Γιαννουπλάκης ήρθε τον Ιανουάριο και "κούμπωσε" αμέσως στην ομάδα χωρίς να χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής. Μάλιστα πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, τα περισσότερα σε κρίσιμους αγώνες. Το 1999 ο Νίκος Γκέληνος ξεκινούσε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Πολυκάστρου υπό τις οδηγίες του Παγώνη Βακαλόπουλου. 25 χρόνια μετά ο Νίκος ξανασυναντιέται με τον πρώτο του coach, μετρώντας συνολικά 15 σεζόν στην ομάδα και αποτελώντας τον πιο παλιό εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της.

Ο Γιώτης Χαρτοματσίδης θα συνεχίσει και φέτος στην αγαπημένη του ΑΕΠ. Ο Γιώργος Μυλωνάς θα συνεχίσει να τιμά την φανέλα της ΑΕΠ για τρίτη συνεχή χρονιά.

Ο Κώστας Ρουμελιώτης, που εκτός από βασικό γρανάζι της ομάδας της ΑΕΠ φέτος θα είναι και πρωτοετής φοιτητής. Ο Κώστας Σοφιανίδης ήρθε τον Ιανουάριο και συνεχίζει όπως και ο Στέργιος Στεργίου.

Η Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου παραδοσιακά στηρίζεται σε παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία της. Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Γιώργος Πουτούκης που συνεχίζει στην ομάδα.

Ο άνθρωπος-γκολ, ο παίκτης που έχει σκοράρει 110 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΠ, ο Σταύρος Γκέρτσος, θα συνεχίσει ακόμα μια χρονιά. Ένα παιδί που προέρχεται από την Ακαδημία της ΑΕΠ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και φέτος στην ανδρική ομάδα. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Γούλελη.

Ο Πέτρος Κοντσίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Β', Γ' και Δ' εθνικής θα συνεχίσει λοιπόν να τιμά την φανέλα της ΑΕΠ για δεύτερη χρονιά.

Ο Γιώργος Φυλακτός, ένας παίκτης-γέννημα θρέμμα της AEP Academy και από τους πλέον αγαπητούς στην κερκίδα συνεχίζει. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή προσπάθεια της ομάδας για άνοδο ο αρχηγός Τέλης Αμανατίδης αλλά και ο έμπειρος αμυντικός Στέλιος Γκουντενούδης θα αγωνίζεται στην Α.Ε. Πολυκάστρου και φέτος

Ανανέωσαν ακόμη ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Μάριος Λιτσένι και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Στο προπονητικό πόστο επιστρέφει ο Πολυκαστρινός προπονητής Παγώνης Βακαλόπουλος. Οι πλούσιες παραστάσεις που απέκτησε στη σπουδαία ποδοσφαιρική και προπονητική του καριέρα, αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για την επίτευξη των στόχων της ΑΕΠ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ' εθνική. Γυμναστής θα είναι ο Κώστας Φωτιάδης που έχει Θητεύσει ως γυμναστής σε όλες τις μεγάλες ομάδες του νομού

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.