Times: «Η Αγγλία θα παίξει προκριματικά ακόμα και αν φιλοξενήσει το Euro 2028»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2023

Η UEFA προτίθενται να δώσει μόνο δύο θέσεις σε Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Ιρλανδία και Βόρεια Ιρλανδία, οι οποίες διεκδικούν την διοργάνωσης του Euro 2028, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα.

Ακόμη και αν διεκδικεί να φιλοξενήσει το Euro 2028, η Αγγλία θα αγωνιστεί κανονικά στους προκριματικούς αγώνες της διοργάνωσης, βάση των νέων σχεδίων της UEFA.

Αυτό αναφέρει σήμερα η «Times», με αφορμή την πρόθεση διεκδίκησης του τουρνουά από τις Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Ιρλανδία και Βόρεια Ιρλανδία. Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία προτίθενται να δώσει το πολύ δύο θέσεις αυτόματης πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Επίσης, η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται και από το τηλεοπτικό δίκτυο «ITV», καθώς ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση για την νέα συμφωνία μετάδοσης των αγώνων των «τριών λιονταριών», με τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2028 να είναι μέσα σε αυτούς.

Η UEFA στις 10 Οκτωβρίου θα γνωστοποιήσει επίσημα ποιες χώρες θα αναλάβουν το τουρνουά, ωστόσο μοιάζει σχεδόν σίγουρο πως την διοργάνωση θα αναλάβουν το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.