«Times»: «Επαφή της FA με τον Γκουαρντιόλα για την Εθνική Αγγλίας»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Διακαής πόθος για τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Αγγλίας αποτελεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα σύμφωνα με τους «Times».

Είναι άλλωστε ειλημμένη η απόφαση να αποχωρήσει ο Λι Κάρσλι από τον πάγκο της Εθνικής μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων των «Τριών Λιονταριών».

Η ήττα της Αγγλίας από την Εθνική Ελλάδας προκάλεσε περαιτέρω τριγμούς, με τον Ρόι Κιν να δηλώνει ότι «θα πρέπει να κυνηγήσουν τον καλύτερο προπονητή που υπάρχει, δηλαδή τον Πεπ Γκουαρντιόλα».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών ήταν μεν ανεπίσημη, ωστόσο ο Γκουαρντιόλα είναι εκείνος που θα επιθυμούσαν για το συγκεκριμένο πόστο, με τον ίδιο να μένει ελεύθερος από τους «πολίτες» το ερχόμενο καλοκαίρι και να μην έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία μαζί τους για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

«Δεν είναι αλήθεια. Είμαι προπονητής της Σίτι. Δεν έχω αποφασίσει κάτι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Δεν ξέρω. 

Θα χρειαστεί να σκεφτώ για να αποφασίσω τι θέλω να κάνω", απάντησε από την πλευρά του ο Καταλανός, σε ερώτηση που δέχτηκε από ιταλική εκπομπή για το αν θα αναλάβει την εθνική Αγγλίας, με τους "Times" να υποστηρίζουν πως θα πάρει την τελική του απόφαση για το προπονητικό του μέλλον μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.