Ολυμπιακός: Η κούπα στο μνήμα του Σάββα Θεοδωρίδη

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ξεχνά τους ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον Ολυμπιακό και έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Έτσι, τήρησε την υπόσχεσή του απέναντι στους ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να ζήσουν αυτή την ιστορική επιτυχία της ομάδας τους, μεταφέροντάς του το τρόπαιο του Conference League στην τελευταία τους κατοικία.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League, μίλησε στα Μέσα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η κούπα θα πάει στον πατέρα του, στο μνημείο της Θύρας 7 και φυσικά στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Χθες (30/05) το τρόπαιο είχε φτάσει στο μνημείο που υπάρχει έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για τα θύματα της Θύρας 7, ως ένδειξης τιμής για όλα εκείνα τα παιδιά που δεν πρόλαβαν την ομάδα τους να σηκώνουν το ευρωπαϊκό.


Σήμερα, σειρά είχε η τελευταία κατοικία του Σάββα Θεοδωρίδη, έναν άνθρωπο που αφοσιώθηκε σε όλη του τη ζωή στον Ολυμπιακό και πανηγύριζε από ψηλά παρέα με τόσους ακόμη φιλάθλους που έφυγαν, την ιστορική αυτή επιτυχία.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.