TikToker δεν άλλαξε τα λάδια του οχήματός της εδώ και 2 χρόνια!

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Μπαράζ αντιδράσεων φαίνεται πως προκάλεσε μια TikToker, που αποκάλυψε τη δική της εμπειρία με το όχημά της, με την προσωπική της ιστορία να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο λόγος για την Emily, αρκετά γνωστή στον κόσμο του TikTok, που αποκάλυψε τις τρομακτικές συνέπειες της μη αλλαγής λαδιών στο αυτοκίνητό της για δύο χρόνια. Όπως ανέφερε, αγνοούσε το βασικό ραντεβού με τον μηχανικό για τη συντήρηση του αυτοκινήτου, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε αλλάξει τα λάδια στο αυτοκίνητό της μόνο μία φορά στα τρία χρόνια που το είχε στην κατοχή της.

Μάλιστα, η αδιάφορη προσέγγισή της στη συντήρηση του αυτοκινήτου πήρε δραματική τροπή όταν παρατήρησε καπνό να βγαίνει κάτω από το καπό. Αρχικά, ο σύζυγος της Emily πρότεινε να αλλάξει τα λάδια, αλλά τα προβλήματα επέμεναν.

 «Είμαι αρκετά σίγουρη ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητό μου», παραδέχτηκε, αναγνωρίζοντας τη ζημιά που πιθανώς προκάλεσε η αμέλειά της.

@emsinggg0 Its smoking and acting up?!? #brokencar #oilchange #valvolineinstantoilchange #carproblemsbelike😬 #mycarbrokedown ♬ original sound - Emily 🦋

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.