Τικταπανίδου: «Καλούμε τους Θεσσαλονικείς στη Νέα Παραλία για τη Θεσσαλία»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η βολεϊμπολίστρια Ελπίδα Τικταπανίδου και μίλησε για το event που θα γίνει το Σάββατο (23/9) στα γήπεδα μπάσκετ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία Daniel.

«Είναι μια ιδέα που την υλοποιήσαμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Ενώνουμε τα αθλήματα γιατί έχουμε από όλα, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο. Αυτό θα γίνει αύριο το πρωί στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο τέρμα της Συνδίκα. Έχουμε διοργανώσει διαγωνισμούς με κάποια δωράκια από χορηγούς για τους παρευρισκόμενους. 

Καλούμε τους Θεσσαλονικείς να παραβρεθούν και ο στόχος είναι να γεμίσουμε το φορτηγό με ό,τι μπορεί ο καθένας. Από όσο έχουμε μιλήσει χρειαζόμαστε κλινοσκεπάσματα και ρούχα, ο χειμώνας πλησιάζει και σκέφτεται κανείς ανθρώπους χωρίς σπίτια, χωρίς νοικοκυριά. Αν ο καθένας φέρει από μια σακουλίτσα θα είναι το ιδανικό» δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Τικταπανίδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.