Τι θα συμβεί στον Έλον Μασκ αν η Ιμάν Κελίφ κερδίσει το δικαστήριο

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Μήνυση κατάθεσε στον Έλον Μασκ η πυγμάχος Ιμανέ Κελίφ για διαδικτυακό εκφοβισμό κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. 

Ο Nabil Boudi, ο δικηγόρος της πυγμάχου, επιβεβαίωσε στο Variety ότι και η καταγγελία αναφέρεται τόσο στον Έλον Μάσκ όσο και στο Jk Rowling και αναφέρεται στα σχόλια που γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το «τεστ καταλληλόλητας φύλου», επικαλούμενη ισχυρισμούς για «πράξεις σοβαρής διαδικτυακής παρενόχλησης».

Η μήνυση έχει κατατεθεί κατά «αγνώστων προσώπων», τα οποία γράφονται ως «Χ», πράγμα που σημαίνει ότι η εισαγγελία έχει το περιθώριο να ερευνήσει «όλους τους χρήστες» που έγραψαν κάτι για την πυγμάχο. Συνεπώς, η αγωγή περιλαμβάνει και ανώνυμους λογαριασμούς και όσους χρησιμοποιούν ψευδώνυμα.

Να τονίσουμε ότι σε περίπτωση που η Κελίφ κερδίσει τη δικαστική μάχη τότε οι δυο εμπλεκόμενοι μπορούν να έχουν σοβαρές συνέπειες καθώς στη Γαλλία τα αδικήματα του διαδικτυακού εκφοβισμού μπορούν να τιμωρηθούν με ποινές φυλάκισης και τεράστια πρόστιμα αξίας χιλιάδων ευρώ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.