Τι συνιστά η αγορά νέων γραφείων από τον Κασσελάκη

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

 «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως βάζει η αγορά νέων γραφείων από τον Στέφανο Κασσελάκη, το μισθωτήριο των οποίων παραμένει σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Τα νέα γραφεία που χρησιμοποιεί ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη που τον στηρίζουν βρίσκονται στην οδό Κυδωνίων στον Ταύρο, σε χώρο παλιού εργοστασίου που έχει υποστεί ανακαίνιση και πλέον λειτουργεί ως πολυχόρος, στεγάζοντας γραφειακούς χώρους, εκθέσεις και πολιτιστικές δράσεις. 

Τι συνιστά, όμως, η αγορά αυτών των γραφείων; Εξυπηρετούν τον προεκλογικό του αγώνα ή προετοιμάζουν το έδαφος για την ίδρυση νέου κόμματος;

Σχολιάζοντας την είδηση ο Γιώργος Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προετοιμάζει νέο κόμμα, προσπαθώντας να κάνει «όση περισσότερη ζημιά μπορεί» στον ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας μαζί του όσους μπορεί. 

«Ήθελε εξ αρχής να κάνει ένα δικό του κόμμα, του οποίου να είναι αρχηγός. Προφανώς είναι προτιμότερο από το να στήσεις κάτι εξαρχής, που δεν θα μπορούσε άλλωστε να βρει, κάτι έτοιμο, ένα κέλυφος κόμματος δηλαδή, με brand name, με την κομματική χρηματοδότηση, με τα κτήρια, με οτιδήποτε άλλο. Τα βρήκε στον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο που θέλει να διώξει όλους τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στην ΕΡΤ. 

Απαντώντας στην πανταχόθεν κριτική που δέχθηκε, η πλευρά Κασσελάκη υπογραμμίζει ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κινείται πάντα με διαφάνεια, αναφέροντας ότι «θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.