Παραλιακή: Τι λένε οι Κροάτες για το επεισόδιο με Σάριτς και Ζούμπατς

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Απαντήσεις για το άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού, που σημειώθηκε σε κλαμπ της παραλιακής στην Αθήνα, με πρωταγωνιστές τους Σάιτς και Ζούμπατς έδωσε η Κροατική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγη ώρα μετά τη λήξη του τελικού του Προολυμπιακού τουρνουά και τον αγώνα απέναντι στην Ελλάδα, με την Κροατική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να κάνει λόγο για ξεκάθαρη αυτοάμυνα των δύο παικτών, μετά από «διπλή επίθεση που δέχθηκαν».

Στα πλάνα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι δύο Κροάτες εικονίζονται να διασκεδάζουν σε κλαμπ της παραλιακής, όταν κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενεπλάκησαν σε καυγά με θαμώνες, με τον μεν Ζούμπατς να καταλήγει με αίματα στο δεξί του γόνατο, τον δε Σάριτς να κείτεται στο έδαφος για λίγα λεπτά. 

Η ανακοίνωση των Κροατών

«Στα ερωτήματα των Μέσων σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα η Κροατική Ένωση Καλαθοσφαίρισης απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Ολυμπιακού προκριματικού τουρνουά στην Ελλάδα και το κοινό δείπνο, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε να φύγουν, καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ. Οι παίκτες θα κατευθύνονταν σε διάφορους προορισμούς.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολων προετοιμασιών και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους ή στους συλλόγους τους. Ενώ βρίσκονταν σε ένα από τα κλαμπ στην Αθήνα, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε να αμυνθούν. 

Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.