Τι γράφουν στο Μεξικό για το μέλλον του Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Δημοσιευμάτων συνέχεια στο Μεξικό αναφορικά με τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και το μέλλον του στην ''Ένωση'', καθώς όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο ίδιος έχει μία ρήτρα ύψους 10 εκατομμυρίων με τους ''κιτρινόμαυρους'', η οποία ωστόσο λήγει και έπειτα μπορούν να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις για τον ίδιο και την Τσίβας.

Ο δημοσιογράφος, Χοσέ Μαρία Γκαρίδο μέσω του «Claro Sports», αναφέρει πως ο πρόεδρος της Τσίβας επικοινώνησε με τον προπονητή της ΑΕΚ, τονίζοντας: «επικοινώνησε με τον Ματίας Αλμέιδα για να μάθει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια, επιβεβαιώνοντας έτσι το ενδιαφέρον για πιθανή επιστροφή του προπονητή που οδήγησε τη Γκουανταλαχάρα στη δόξα μετά τη νίκη Τίτλος Liga MX στο Clausura 2017».

Το δημοσίευμα προσθέτει: «Δεν είναι εύκολο να συμβεί, αλλά έχουμε την πληροφορία ότι υπήρχαν πολλά εμπόδια με την ΑΕΚ πριν, και ότι υπάρχει μια ρήτρα που λήγει τον Δεκέμβριο και θα μπορούσε να ανοίξει το μονοπάτι. Ο Αλμέιδα δεν έφυγε από τη Γουαδαλαχάρα με καλό τρόπο. Όλοι θυμόμαστε ότι υπήρχε θέμα με τον Χιγκέρα και την οικογένεια Βεργκάρα. Ο Πάκο Γκάμπριελ ντε Άντα έφτασε στην Τσίβας όταν τα πράγματα ήταν πολύ περίπλοκα, αλλά φαντάζομαι ότι ο Αμάουρι Βεργκάρα γνωρίζει τι θα σημαίνει η άφιξη του Αλμέιδα. Ξέρει ότι αν έχει κάποιες διαφορές μαζί του, για το καλό της ομάδας, ίσως είναι μια απόφαση να αφήσει τα προσωπικά θέματα. Λίγα πράγματα θα μπορούσαν να ενθουσιάσουν τον κόσμο της Τσίβας τόσο πολύ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.