Τι «φρενάρει» τη μεταγραφή του Διούδη

Βασίλης Μάστορας11 Ιουλίου 2024

Η απόκτηση από την ΑΕΚ του Μπρινιόλι και του Στρακόσια, άλλαξαν τα σχέδια του Σωκράτη Διούδη, για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο γκολκίπερ που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίζεται στην Πολωνία για λογαριασμό της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, με την οποία έχει 36 συμμετοχές, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και στη Stoiximan Super League. 

Η πρώτη του σκέψη ήταν να μεταγραφεί στην ΑΕΚ. Τα νέα δεδομένα όμως έδωσαν πεδίο στον Αρη, ώστε να μπει στο παιχνίδι της συνεργασίας με τον Διούδη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του συμβόλαιο υπογεγραμμένο από τους «κίτρινους» με τους οικονομικούς όρους που επιθυμεί. Η μετακίνηση του όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί δεσμεύεται με την ομάδα του με συμβόλαιο ακόμη ενός χρόνου. Στο συμβόλαιο υπάρχει και ρήτρα λύσης του συμβολαίου ύψους 400.000 ευρώ, ποσό που δε δέχεται να το καταβάλει ο Αρης, άρα το θέμα θα πρέπει να το λύσει με κάποιον τρόπο ο Διούδης. 

Ο πρώην κίπερ των «κίτρινων» που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και για οικογενειακούς λόγους, έχει αρχίσει συζητήσεις με την Ζαγκλέμπιε, με διάθεση να επωμισθεί μέρος του by out, αλλά διαπίστωσε, σε πρώτο χρόνο, άρνηση για την παραχώρηση του, καθώς σε 10 ημέρες αρχίζει το Πολωνικό Πρωτάθλημα, οπότε η ομάδα του θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του. 

Σε κάθε περίπτωση η επιθυμία του Διούδη να έρθει στην Ελλάδα, μπορεί έστω και με καθυστέρηση να αποτελέσει το στοιχείο «κλειδί» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Προς το παρόν ο Αρης βρίσκεται σε θέση αναμονής, καθώς με δεδομένη την αντικειμενική δυσκολία, δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.