Τι έκανε τα χρήματα από το «La casa de Papel» ο «The Professor»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου09 Μαΐου 2024

Το όνομα του Αλβάρο Μόρτε έγινε γνωστό στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων χάρη στον εμβληματικό του ρόλο του ως «The Professor» στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, «La Casa de Papel». 

Πίσω από αυτή την τηλεοπτική επιτυχία κρύβεται ένας ηθοποιός που βιώνει την καλύτερη επαγγελματική του στιγμή. «Το να χάσεις την ανωνυμία σου, όχι μόνο στη χώρα σου, αλλά παντού, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι μερικές φορές στην καθημερινότητά μου, θα ήθελα να είμαι ανώνυμος», εξομολογήθηκε ο ίδιος σε συνεντεύξεις του όταν ρωτήθηκε για το πώς έχει διαχειριστεί την φήμη του. 

Πλέον, ο ηθοποιός μπαίνει στον κόσμο του κινηματογράφου ως σκηνοθέτης με το «Immaculate», ένα θρίλερ στο οποίο μοιράζεται, επίσης, τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Sydney Sweeney. Η επιτυχία του Μόρτε, τόσο εντός, όσο και εκτός Ισπανίας, του έφερε μεγάλα χρηματικά ποσά που επένδυσε με έξυπνο τρόπο. 

Σύμφωνα με το «Readings», ο ηθοποιός από το Κάντιθ αγόρασε τέσσερα σπίτια. Το 2022, μαζί με τη σύζυγό του Blanca Clemente, απέκτησε ένα ακίνητο σε μια από τις πιο καλύτερες τοποθεσίες της Μαδρίτης. Ένα χρόνο αργότερα, επένδυσε σε ένα άλλο στο κέντρο της πρωτεύουσας και ακολούθησαν άλλα δύο διαμερίσματα στη Μάλαγα!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.