Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τον Μίσιτς φαβορί για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός18 Ιουλίου 2024

Υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του Σουαλιχό Μεϊτέ (η Record σήμερα, μάλιστα, δίνει σχεδόν τελειωμένη αρνητικά τη διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ και τον "στέλνει" Σαουδική Αραβία) και αυτό είναι ένας λόγος που κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να σκέφτονται την περίπτωση του Γιόζιπ Μίσιτς και να αφήνουν στην άκρη, ορισμένοι από αυτούς, τις σκέψεις ότι δεν πρέπει ο Δικέφαλος να πάει σε παίκτη από το παρελθόν. 

Η εκτίμηση του Λουτσέσκου στο πρόσωπο του 30χρονου Κροάτη είναι δεδομένη, καθώς όταν ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην σεζόν που μας πέρασε τον είχε χαρακτηρίσει τον καλύτερο παίκτη της, προσθέτοντας: «έχει μια τεράστια προσωπικότητα και ηγείται της ομάδας του».

Το ερώτημα, όμως, είναι αν είναι εφικτό ο Μίσιτς να έρθει, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την κροατική ομάδα και όταν είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη, από μία διερευνητική κρούση που είχε γίνει από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι παράγοντές της τον κοστολογούσαν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Εδώ είναι που θα φανεί αν ο Μίσιτς μπορεί να έρθει πρώτος στην λίστα των πιθανών χαφ του ΠΑΟΚ. Ο ατζέντης του παίκτη έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι ο Μίσιτς μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ, όσο δηλαδή είναι να δώσει ο Δικέφαλος και στην Μπενφίκα, αν ο Μεϊτέ πει το πολυπόθητο «ναι». Το αν αυτή η εκτίμηση του ατζέντη του 30χρονου χαφ επιβεβαιωθεί είναι ένα βασικό στοιχείο για να κάνει τον Μίσιτς φαβορί για επιστροφή στον ΠΑΟΚ. 

Και πάνω σε αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει τον ίδιο στόχο με τον ΠΑΟΚ, να μπει στο league stage του Champions League και ενδεχομένως κρίνει ότι ο Γιόζιπ της είναι υπεραπαραίτητος. Ας μην ξεχνάμε ότι και τη μία σεζόν που είχε γεμάτη συμμετοχές στον ΠΑΟΚ είχε αναδειχθεί MVP.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.