«Πράσινο φως» από Βρούτση για εκδρομές φίλων του Άρη και του Ολυμπιακού

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Τη δική του τοποθέτηση για την παρουσία των φίλων τόσο του Άρη στο Περιστέρι όσο και του Ολυμπιακού στον Βόλο έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού , Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την παρουσία των φίλων των δύο ομάδων.

Kατόπιν σχετικής εισήγησης των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων, επιτρέπει την «μεμονωμένη μετακίνηση» και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς και απαγορεύει μόνο την "οργανωμένη μετακίνηση", η οποία, όμως, δεν στερεί την δυνατότητα της παρουσίας των φιλάθλων των δύο ομάδων στα γήπεδα.

Στον αντίποδα αποφάσισε...

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/08/2024 και ώρα 20:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024 - 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/08/2024 και ώρα 20:30, στο Δ.Γ. Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.