Ο Ταχτσίδης πήρε θέση για τα περί τρίτου προσώπου στον γάμο του

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Με ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα περνά μια πολύ δύσκολη φάση στην προσωπική της ζωή, κάνοντας λόγο για τρίτο πρόσωπο στον γάμο της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε για πρώτη φορά, μιλώντας στην Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή "Γεια σου". Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου, ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας" είναι η δήλωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ανέφερε στην ίδια εκπομπή: "Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά".

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ωστόσο, δίνει μια άλλη διάσταση στην κατάσταση αφού άνθρωπος που τους γνωρίζει καλά, ανέφερε στην εκπομπή «Γειά σου». «Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν του το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο. Θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.