Τι 2023, τι 2024; Ξανά νίκες & θέαμα

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης, Κ. Πετρωτός

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αδημονούσε να δει την ομάδα του από τις 21 Δεκεμβρίου που είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά χαρίζοντας το απολαυστικό σε σκορ και θέαμα 0-6 και θα έχει την ευκαιρία να το κάνει (τηλεοπτικά και πάλι) απόψε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. 

Ο Δικέφαλος θέλει να μπει με το δεξί ξανά στην αγωνιστική δράση και στην 16η αγωνιστική και τόσο οι παίκτες όσο και ο Λουτσέσκου, θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια συνταγή που πορεύθηκαν τις τελευταίες βδομάδες του προηγούμενου έτους. Τι 2023, τι 2024, λοιπόν, για τον ΠΑΟΚ το ζητούμενο είναι να μπει και πάλι με πατημένο γκάζι στο χορτάρι και να δείξει ξανά γιατί είναι στην πρώτη θέση, πάνω από κάθε άλλη ομάδα που θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο.

Αρέσει σε όλοιυς η ωραία μπάλα που παίζει ο ΠΑΟΚ και θέλουν να την συνεχίσουν, γιατί πλέον ο ΠΑΟΚ δεν είναι υπόθεση μόνο των οπαδών του, αλλά θαυμάζεται και από φίλους του ποδοσφαίρου που γουστάρουν ποδόσφαιρο.

Έχει απουσίες στο πλάνο του ο Ραζβάν

Βέβαια, σε αυτή την επανέναρξη ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει όλους; τους παίκτες διαθέσιμους. 

Ο Τζίμας έχει ίωση, ο Αντρίγια είναι ανέτοιμος και θα μείνουν εκτός, ενώ με απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού εκτός αποστολής έμειναν και ο Κουλιεράκης με τον Ράφα Σοάρες. 

Ο Χανιώτης αμυντικός είχε χάσει προπονήσεις λόγω ίωσης, ενώ ο Πορτογάλος προστατεύεται από τον προπονητή του. Ο ΠΑΟΚ θα μπει, λοιπόν, για την νίκη, αλλά παράλληλα θέλει να αποκτήσει και ρυθμό ενόψει clasico.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.