Θρήνος στην κηδεία του Ιωνά Καρούση: «Αγαπούσε τον ΠΑΟΚ...»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Μέσα σε κλίμα θλίψης και βαθιάς οδύνης τελέστηκε το πρωί στην Ιερουσαλήμ η κηδεία του Ιωνά Καρούση, του 26χρονου Έλληνα, ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά τρομοκρατών της Χαμάς στη Γιάφα του Τελ Αβίβ.

 Τραγικές φιγούρες στη νεκρώσιμη ακολουθία, στην οποία χοροστάτησε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, οι γονείς του 26χρονου, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον χαμό του γιου τους.

 Με δηλώσεις στους δημοσιογράφους, μάλιστα, ο πατέρας του Ιωνά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα, την οποία, βέβαια, αργότερα απέσυρε.

 «Ο Ιωνάς ήταν πνεύμα ειρήνης και αγάπης. Αν ήταν ζωντανός θα προσπαθούσε έστω και τώρα να συγχωρήσει ακόμη και τους δολοφόνους του. 

Δυστυχώς και παρ’ ότι ήταν αυτός πλήρωσε το τίμημα, υπάρχουν και κάποιοι που λένε, επί της ουσίας, καλά του έκαναν. Είναι ντροπή γι’ αυτούς που το λένε. 

Η πιο κολλητή συμφοιτήτριά του ήταν Παλαιστίνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Επιμνημόσυνη δέηση και στη Θεσσαλονίκη

 Την ίδια στιγμή, συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς του 26χρονου παρακολούθησαν από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στη μνήμη του.


 Σημειώνεται πως ανθοδέσμη και στεφάνι στη μνήμη του Ιωνά Καρούση κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης.

 Πολλοί φίλοι, μάλιστα, του Ιωνά Καρούση έχουν αναφερθεί στην ιδιαίτερη αγάπη που έτρεφε ο 26χρονος στον Δικέφαλο. 

«Αγαπούσε πολύ τον ΠΑΟΚ και τον αθλητισμό. Παρακολουθούσε τα πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά φίλος του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.