Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Και τέταρτο νεκρό μωρό στα χέρια της 24χρονης

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αμαλιάδα, καθώς την ώρα που οι αρχές ερευνούν τους θανάτους τριών βρεφών στα χέρια μιας 24χρονης γυναίκας, έρχεται στο φως μια νέα καταγγελία που δημιουργεί νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, μια τέταρτη μητέρα έρχεται να καταγγείλει πως πολύ καιρό πριν πεθάνουν αυτά τα τρία παιδιά, το δικό της παιδί, ένα μωρό έξι μηνών πέθανε κι αυτό εντελώς απροσδόκητα μέσα στην αγκαλιά της 24χρονης Ειρήνης.

«Εγώ σαν μάνα που έχω χάσει το παιδί μου, μέσα από τα χέρια της Ειρήνης, θα το ψάξω και νομικά και θα το φτάσω μέχρι όπου χρειαστεί», δήλωσε η συγκεκριμένη γυναίκα στο Mega και την εκπομπή «Live News».

 Για την υπόθεση των τριών παιδιών υπήρξε σήμερα εισαγγελική παρέμβαση με αυτή τη γυναίκα να ζητά μέσω του «Live News» να διερευνηθεί και η υπόθεση του δικού της μωρού, το οποίο όπως καταγγέλλει πέθανε κι αυτό μέσα στην αγκαλιά της 24χρονης.

 Είναι σοκαριστικό πως αυτή η γυναίκα μέσα σε 3 χρόνια έχει γίνει αυτόπτης μάρτυρας όχι σε 3 αλλά σε 4 θανάτους παιδιών.

 «Έρχομαι και να ρωτήσω πως γίνεται; Είναι και τα 4 σύμπτωση; Έχει κάνει κάτι; Εγώ έρχομαι να ρωτήσω σαν μάνα μόνο ένα ‘γιατί’».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.