Θρίαμβος Παρθενίου: Η προσπάθεια συνεχίζεται, Ακροπόταμος: Εμπειρίες σε νέα παιδιά

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

Ο Θρίαμβος Παρθενίου νίκησε την Δάφνη Ακροποτάμου και συνεχίζει στην πρώτη θέση

Ο Νίκος Ζαπρόπουλος είπε στον Γρηγόρη Μισαηλίδη: «Ηταν ένα βήμα ακόμη στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς και ευελπιστούμε να έχει αίσιο τέλος σε αυτό το έξτρα Πρωτάθλημα. Είμαστε από την αρχή πρώτοι και θα κάνουμε τα πάντα για να τελειώσουμε το Πρωτάθλημα στην κορυφή. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια. Τα έχουν δώσει όλα από την αρχή της χρονιάς».

 Ο Θεόφιλος Πολατίδης, είπε: Δίκαιο το αποτέλεσμα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα αλλά φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. Συνεχίζουμε, προχωράμε βήμα, βήμα και ελπίζουμε στο τέλος να πάρουμε την άνοδο». 

O Πέτρος Χαριζάνης, δήλωσε: «Ηταν ένα ντέρμπι. Ημασταν ανώτεροι. Συνεχίζουμε για την επίτευξη του στόχου μας».

Καρατσινίδης: Εμπειρίες για τα νέα παιδιά

 Δεν τα κατάφερε η Δάφνη Ακροποτάμου κόντρα στον Θρίαμβο Παρθενίου και μετά τον αγώνα ο Σάββας Καρατσινίδης, είπε: «Είχαμε πολλές απουσίες. Προσπαθούμε να παίζουμε καλά και τα καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό. Από στιγμές αδράνειας δεχτήκαμε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τους μικρούς, που κέρδισαν εμπειρίες. Εχουμε άλλα τρία παιχνίδια, συνεχίζουμε». Ακόμη, ο Κατηρτζίδης είπε: «Θα παλέψουμε όσο μπορούμε. Δεχτήκαμε δύο τυχερά γκολ. 

Συνεχίζουμε», ενώ ο Μπίρδας σημείωσε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Είχαμε πολλές απουσίες. Στα τρία παιχνίδια που μένουν θα παλέψουμε για το καλύτερο και όπως έρθουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.