Θουλιώτης για ΥΛΤΕΞ Λύκους: «Παίζαμε ο ένας για τον άλλο», Ευθαλίδης: «Ημασταν η καλύτερη ομάδα»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024


Δυναμικά μπήκαν στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι και με την πρώτη τους παρουσία πήραν και την άνοδο. 

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Ηλίας Θουλιώτης για την επιτυχία της ομάδας του επισήμανε: «Στην αρχή θεωρήσαμε ότι τα πράγματα θα ήταν εύκολα λόγω του υλικού που διαθέταμε παικτικά, ωστόσο επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεσαι, αν δεν είσαι σοβαρός και πειθαρχημένος είναι δύσκολο να πετύχεις τους στόχους σου. 

Με την έλευση και του coach Καβαριεράτου, αποκτήσαμε όλα αυτά τα στοιχεία που στο τέλος μας έκαναν και πρωταθλητές, άλλωστε στον 2ο γύρο κάναμε 9/9 νίκες. Σχετικά με το τι βοήθησε στην επιτυχία, θεωρώ ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς γίναμε μια οικογένεια. Παίζαμε ο ένας για τον άλλον, μας βοήθησε πολύ και η έλευση του νέου προπονητή και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα να στεφθούμε πρωταθλητές»

Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις των φετινών Πρωταθλημάτων δείχνοντας ικανοί για ανάλογη συνέχεια. Ο τερματοφύλακας των Λύκων Ηλίας Θουλιώτης για την ομάδα του τόνισε: «Ο στόχος της ομάδας εξ αρχής ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο κύπελλο. Η χρονιά που πέρασε κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Η επόμενη μέρα προσωπικά είναι συνυφασμένη με τους Λύκους. Βλέπω τον εαυτό μου στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια με μοναδικό στόχο να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορίες και σε βάθος χρόνου να αποτελέσουμε μια νέα δύναμη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει ως στόχο κάθε χρόνο να αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς και να αποτελεί ένα κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ένα περιβάλλον που θα επιθυμεί κάθε ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί. Μακροπρόθεσμα εννοείται ότι στόχος είναι η δημιουργία ακαδημιών, η βάση για να έχει μια ομάδα ερασιτεχνικού, δύναμη και συνέχεια στον χρόνο».

Ευθαλίδης: «Ημασταν η καλύτερη ομάδα»

Ο Στέλιος Ευθαλίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 17 γκολ και συνέβαλε σημαντικά στην άνοδο των Λύκων. Για την χρονιά που πέρασε είπε: «Eίχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και δύο ήττες αλλά μέσα από αυτό δεθήκαμε πιο πολύ, πεισμώσαμε και έτσι πετύχαμε τον στόχο να ανέβουμε κατηγορία και στη συνέχεια να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Αριστη ήταν η ομάδα στις υποχρεώσεις της απέναντι μας». Τι βοήθησε στην επιτυχία; «Αν και άγνωστοι μεταξύ μας αποκτήσαμε χημεία, γίναμε οικογένεια. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, κόπο, ιδρώτα, περάσαμε και δύσκολες στιγμές αλλά ανταμείφθηκαν οι κόποι μας». Πως είδες τον όμιλο; «Οι περισσότεροι παίκτες είχαμε παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και για εμάς δεν ήταν πολύ δύσκολος ο όμιλος. Από την άλλη όπως είπα είχαμε τα σκαμπανεβάσματα μας και δυσκολευτήκαμε σε κάποια σημεία του Πρωταθλήματος. Όμως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε και μέσα στο γήπεδο». Για σένα; «Ηταν μια μέτρια χρονιά λόγω των υποχρεώσεων μου (φοιτητής και εργαζόμενος). Τη νέα χρονιά θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερα για την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.