Θωμαΐδης: «Νοικοκυρεμένη και ιστορική ομάδα ο Μαραθώνας»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024


Ο Μαραθώνας υποβιβάστηκε άδοξα πέρσι από την Α1 και πλέον θα επιζητήσει την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία της Ενωσης.

Νέος προπονητής του συλλόγου ανέλαβε ο Κώστας Θωμαΐδης, που έχει συνδέσει το όνομα του με επιτυχίες και στοχεύει να δώσει συνέχεια σε αυτές. Την τελευταία διετία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πήρε την άνοδο στην Α1 και στο Πρωτάθλημα που τελείωσε το ΙΕΚ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη μεγάλη κατηγορία της Ενωσης και διεκδίκησε μέσω των μπαράζ την άνοδο στη Γ Εθνική. Πριν τα ΙΕΚ, είχε πετύχει την άνοδο στην Α1 και με τον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Ο έμπειρος προπονητής για τους λόγους που επέλεξε τον Μαραθώνα, δήλωσε στον Παύλο Κερασιώτη: 

«Ηταν μια ομάδα που με πλησίασε όταν έγινε γνωστό ότι δεν θα είμαι προπονητής του ΙΕΚ τη νέα χρονιά. Είναι μια νοικοκυρεμένη και ιστορική ομάδα. Σκέφτηκε ότι μπορώ να χτίσω μια ομάδα από την αρχή, όπως έκανα με τον Αχιλλέα Τριανδρίας και τα ΙΕΚ Δέλτα. Μίλησε με τον πρόεδρο και μου είπε ότι στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός»

Στα μεταγραφικά, ο Μαραθώνας έχει κλείσει τον 27χρονο μέσο Γιώργο Κτιστόπουλο τελευταία παίκτη του Αετού Βασιλικών. Εχει παίξει προηγούμενα σε Πανακρωτηριακό, Παλαιόχωρα Χανίων. Υπήρξε επαγγελματίας στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ όπου και ξεχώρισε στα τμήματα υποδομής ενώ έχει αγωνιστεί σε Αριστοτέλειο κολέγιο, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό και Πιερικό. Τέλος, η έναρξη προετοιμασίας αναμένεται να αρχίσει στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google newsΜπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.