Θωμαή Βαρδαλή: 14 «ασπρόμαυρα» χρόνια, 14 πρωταθλήματα

Metrosport Team13 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή, η οποία πανηγύρισε το 14ο της πρωτάθλημα με τα ''ασπρόμαυρα'' σημειώνοντας πως μπορεί η ίδια να έχει 14 τίτλους, αλλά σκοπεύει να συνεχίσει να σηκώνει... κούπες!

Αρχικά ανέφερε για την κατάκτηση του τίτλου: «Σε 14 χρονιές που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ , η ομάδα κατέκτησε 14 πρωταθλήματα. Είμαι ακόμα 29 ετών, από τα 13 μου είμαι στην πρώτη ομάδα, αλλά έχω ακόμα χρόνια για να σηκώνω πρωταθλήματα. Στο μεσοδιάστημα αυτών των ετών, βρέθηκα για 4 χρόνια στην Αμερική όπου η ομάδα κατέκτησε επίσης τα τρία πρωταθλήματα Ελλάδος»

Για το γκολ που πανηγύρισε περισσότερο το βράδυ της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Πανηγύρισα περισσότερο το γκολ του Ζίβκοβιτς, ήταν το γκολ το οποίο κατά 90% σου χαρίζει τη νίκη σε ένα τέτοιο ντέρμπι».

Ενώ για αυτόν που την εμπνέει περισσότερο: «Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον  από τους ποδοσφαιριστές που με εμπνέουν θα έλεγα σίγουρα τον Κωνσταντέλια, τον Αντρέ αλλά και τον Σβαμπ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.