Θοδ. Αργυρόπουλος: Βρήκαμε κενούς χώρους και κυριαρχήσαμε

Χρήστος Λιάπης29 Σεπτεμβρίου 2024

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Κεραυνός Αγίου Παύλου, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 26΄, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε μία απίθανη ανατροπή, κερδίζοντας με 5-4 τον Φοίνικα Τούμπας, στο γήπεδο της Τριανδρίας, για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Ο προπονητής του Κεραυνού, Θοδωρής Αργυρόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στο metrosport.gr και τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Μπήκαμε στο γήπεδο χωρίς ένταση. Η ομάδα του Φοίνικα Τούμπας ήταν καλύτερη μέχρι το 25 λεπτό και γι΄ αυτό προηγήθηκε με 3-0. Από εκείνο το σημείο και μετά αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, ανεβάσαμε τις γραμμές μας και καταφέραμε να μείωσε στο ημίχρονο σε 3-2.

Στο δεύτερο μέρος, βρήκαμε κενούς χώρους και κυριαρχήσαμε κατά κράτος του αντιπάλου. Συγχαρητήρια για τους παίκτες μου που κατάφεραν να γυρίσουν ένα τέτοιο παιχνίδι που έμοιζε χαμένο μέχρι το 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Καλή συνέχεια στην αξιόλογη ομάδα ομάδα του Φοίνικα. Εμείς δεν μένουμε στο γεγονός ότι έχουμε 2/2 στο Πρωτάθλημα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.